Son Dakika

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gelecek ay 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz. 2.5 milyon kişiye evde sağlık hizmeti vererek hizmeti insanımızın evine götürdük" ifadelerinde bulundu.

GÜNDEM 27.01.2024, 18:55
3
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin açılışında açıklamalarda bulundu.
2060 yataklı şehir hastanesinin ve bağlantı yollarının hayırlı olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında şunları söyledi:
Hastaneye hızlı, emniyetli ve konforlu bir erişim için inşa ettikleri 4 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunu ve kavşağını da hizmete açtıklarını ifade eden Erdoğan, "Hastanenin 628 bin metrekareyi bulan kapalı alanı yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakımları, ameliyathaneleri, kapalı-açık otopark ve diğer birimleriyle İzmir'e yakışır bir eser olduğunu" aktardı.
Bayraklı Şehir Hastanesi'nin bölünmüş yol uzunluğunu 6 kilometreden 30 bin kilometreye çıkardıklarını söyleyen Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:
"İzmir Şehir Hastanesi sadece ülkemizin değil dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli, en modern sağlık komplekslerinden biridir. Bünyesinde 6 ayrı hastaneyi barındıran bu muhteşem yatırım, bizim eser ve hizmet siyasetimizin önemli bir nişanesidir."
"Sağlık dedik, şehirlerimizin tamamını binalarıyla, donanımıyla, teçhizatıyla, ambulansıyla en modern sağlık hizmetlerine kavuşturduk. İzmir'de olduğu gibi pek çok yerde faaliyete geçen şehir hastaneleriyle sağlık hizmetlerini dünya standartlarının üstünde bir seviyeye taşıdık. Yaklaşık 310 bini doktor olmak üzere 1,5 milyona yakın sağlık çalışanıyla bu alandaki insan kaynağımızı güçlendirdik. Önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz. Ülke genelinde 2,5 milyon kişiye evde sağlık hizmeti vererek hizmeti insanımızın ayağına götürdük."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı