Son Dakika

Kara yollarında son durumlar belli oldu! İşte 12 Nisan kara yollarında son durumlar

12 Nisan 2024 Cuma günü itibarıyla kara yollarında son durumlar ne oldu? İşte 12 Nisan kara yollarında son durumlar..

AİLE 12.04.2024, 09:05
1
Kara yollarında son durumlar belli oldu! İşte 12 Nisan kara yollarında son durumlar
12 Nisan 2024 Cuma günü itibarıyla karayollarındaki son durum açıklandı.
Buna göre, Bayram tatili nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğünce işletilen otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler ücretsiz yapılıyor. Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Yetkililer, trafik kazalarında artan can kayıplarını ve yaralanmaları önlemek amacıyla sürücüleri dikkatli sürüşe uymaları konusunda uyardı.
Hız limitlerine uymak ve trafik işaret levhalarına dikkat etmek hayati önem taşıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla 15 Nisan Pazartesi saat 07.00'ye kadar kurumca işletilen otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişlere ücretsiz izin veriliyor.
TEM Otoyolu'nun Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü sınırı-İzmit Doğu kavşağı arasındaki muhtelif kesimler ile İzmit-Düzce yolunun çeşitli kesimlerinde fiber optik kablo haberleşme altyapı çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.
Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24. kilometrelerinde yapım, Çivril-Denizli yolunun 36-37. kilometrelerinde kavşak alanındaki drenaj hattı çalışmaları sebebiyle sürücülerin dikkatli olmaları gerekiyor.
Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 43-45. kilometrelerinde yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.
Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 45-47. kilometrelerinde Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikametindeki servis yolu yapım çalışmaları sebebiyle trafik akışı kontrollü olarak devam ediyor.
Isparta-Antalya yolunun 32. kilometresinde sanat yapısı çalışmaları sebebiyle Antalya-Isparta istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım bölünmüş yolun Antalya gidiş istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.
Bandırma-Biga yolunun 42-44. kilometrelerinde kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.
Samsun-Ordu yolunun 6-8. kilometrelerinde Yunus Emre Tüneli'nin Samsun istikametindeki bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma diğer tüpten iki yönlü izin veriliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı