Son Dakika

Karamollaoğlu'ndan şehit Sınırtepe ve Demir için başsağlığı mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Piyade Uzman Çavuş Mücahit Sınırtepe ve Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir için başsağlığı mesajı paylaştı.

GÜNDEM 11.09.2021, 13:05
41
Karamollaoğlu'ndan şehit Sınırtepe ve Demir için başsağlığı mesajı
MSB, İdlib’deki saldırıda Piyade Uzman Çavuş Mücahit Sınırtepe ve Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir'in şehit olduğunu bildirdi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya platformu Twitter hesabından şehit olan askerimiz için başsağlığı mesajı paylaştı.
Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda şehit olan 2 Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, acılı aileleri ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyor; yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum.Başımız sağ olsun.
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) September 11, 2021

“İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda şehit olan 2 Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, acılı aileleri ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyor; yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Başımız sağ olsun.”
İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda şehit olan 2 Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, acılı aileleri ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyor; yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum.Başımız sağ olsun. pushfn('ads'); — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) September 11, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı