Son Dakika

Karla buluşmanın adresi: Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezi!

Ardahan'da yer alan Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezi, hafta sonu da kayak tutkunlarını karlarla buluşturmaya devam ediyor.

AİLE 11.03.2024, 10:15
Karla buluşmanın adresi: Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezi!
Ardahan'da bulunan Yalnızçam Uğurludağ'da kayak keyfi son gaz devam ediyor!
Türkiye'nin en gözde kayak merkezlerinden biri olan Yalnızçam Uğurludağ, kayakseverleri hafta sonu da doyasıya eğlendiriyor. Son 55 yılın en yoğun kar yağışının yaşandığı Ardahan'da kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezi'nde kayakseverler, muhteşem manzaranın tadını çıkarırken, karın tadını doyasıya çıkarıyor.

Kayak ve kızaklarıyla piste çıkan aileler, çocuklar ve kayak tutkunları, Yalnızçam'da unutulmaz bir hafta sonu geçiriyor. Kar Kurtları üyesi Halil İbrahim Mert'in de dediği gibi, Yalnızçam Kayak Merkezi, kar kalitesi, sarıçam ormanları ve birçok kayak merkezinde olmayan sakin ortamıyla kayakseverleri bekliyor.
Hafta sonu havanın güzel olması vatandaşların kayak merkezine akın etmesine neden oldu. Kayaklarını ve kızaklarını alanların doldurduğu kayak merkezinde aileler, çocuklarıyla birlikte eğlendi.

Yalnızçam Kayak Merkezi'nin özellikle kar kalitesi, sarıçam ormanları ve birçok kayak merkezinde olmayan sakin ortamıyla kayakseverleri beklediğini dile getiren Kar Kurtları üyesi Halil İbrahim Mert, "Kayak merkezinde tüm pistlerde kar kalitesi çok iyi ve hava durumu da çok güzel. Bu nedenle kayakseverleri Yalnızçam Kayak Merkezi’ne bekliyorum" ifadelerinde bulundu.

Öte yandan Suat Işıklı ise, Alpler’in bir alternatifi olan Yalnızçam Kayak Merkezi’nde Mart ayının sonlarına kadar kayak yapmanın keyfini yaşadıklarını aktararak, "Birçok kayak merkezinde Şubat sonunda sezon bitiyor. Ama Ardahan Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezi’nde bu Mart ayının sonuna kadar devam ediyor. Uygun ve ekonomik açıdan tatil yapmak isteyenleri Yalnızçam Kayak Tesisleri’ne davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı