Kim Min-Jae Bayern'den ayrılıyor: Yeni durağı neresi olacak?

Süper Lig'de 2021-22 sezonunda Fenerbahçe'de forma giyen ve daha sonra İtalya Seri A'ya transfer olan Güney Koreli stoper Kim Min-jae , Bayern Münih'te forması şansı bulmakta zorlanıyor. Yıldız savunmacı için ayrılık iddiaları geldi. Buna göre İtalyan devi Kim Min-jae'yi transfer etmek istiyor. İşte detaylar.

SPOR 23.03.2024, 20:20
Kim Min-Jae Bayern'den ayrılıyor: Yeni durağı neresi olacak?
Bir dönem ligimizde Fenerbahçe forması giyen Güney Koreli stoper  Min-jae Kim bu sezon başında dünya devi Bayern Münih'e transfer olmuştu.  Geçtiğimiz sezon Napoli ile Seri A'da şampiyon olarak büyük bir başarı elde eden yıldız savunmacı sezon başında 50 milyon euro bedelle Bavyera ekibine transfer olmuştu.
Bayern Münih'te bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Kim Min-Jae, Serie A'ya geri dönebileceği iddia edildi. Bu sezon İtaly Seri A'da şampiyonluğa koşan Inter, başarılı stoper için sezon sonunda Bayern Münih'in kapısını çalacak.

Bayern Münih'te gözden düşen Kim Min-Jae yeniden İtalya'ya dönebilir. Çizme basınında yer alan haberlere göre, Inter'in daha önce Napoli forması giyen ve büyük bir başarı yakalayan Güney Koreli stoper için sezon sonunda Bayern Münih'e teklif yapacak.

Bu sezon tüm kulvarlarda  Bayern Münih ile 28 maça çıkan ve 2.288 dakika süre alan Kim Min-Jae, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik skor katkısında bulundu.
Başarılı futbolcu 2021-22 sezonunda 3 milyon euroya Çin'in Beijing Guoan ekibinden Fenerbahçe'ye transfer edildi.
Sarı lacivertliler başarılı oyuncuyu hemen ertesi sezon 18.05 milyon euroya Napoli'ye satarken Kim Min-jae bu sezon başında 50 milyon euroya şampiyonluk yaşadığı Napoli'den Bayern Münih'e transfer oldu.  

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı