Son Dakika

KKTC’de Siyonist işgal tehlikesi sürüyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) tehlike çanları çalıyor. KKTC hükümetinden ümidi kesen vatandaşlar, Siyonistlere toprak satışının engellenmesi konusunda gözlerini Ankara’ya çevirmiş durumda. Millî Gazete’ye konuşan KKTC’li vatandaşlar, vaktizamanında Rumlardan kurtarılan toprakların bugün Siyonistlere verilmesi gibi bir tehlike ile karşı karşıya olduklarını vurguladı.

GÜNDEM 26.03.2024, 04:35
1
KKTC’de Siyonist işgal tehlikesi sürüyor
KKTC’deki Siyonist işgal tehlikesini dile getiren ve yıllardır bu doğrultuda kıymetli haberlere imza atan Millî Gazete, yavru vatanda bir dizi temasta bulundu. KKTC’ye giden muhabirimiz Bekir Sıtkı Şirin, yavru vatandaki gelişmeleri KKTC vatandaşlarına sordu. Genel olarak karamsar bir yapıya sahip olduğu görülen vatandaşlar, KKTC hükümetine adeta ateş püskürdü.

Millî Gazete’ye açıklamada bulunan KKTC vatandaşları, adadaki Ünal Üstel hükümetinden ümidi kestiklerini belirtti. KKTC’de yönetim krizi bulunduğunu belirten KKTC’liler, Siyonistlere toprak satılması hususunda da hükümetin etkisiz kaldığını dile getirdi.

Millî Gazete’nin haberlerinin etkisi sonucunda yavru vatanda Siyonistlere karşı ciddi bir kamuoyu meydana gelmiş. Ancak toprak satışları konusunda hükümetin etkisizliği can sıkıyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar, aynı gerçeği ifade ederken, sorunun çözümünün Lefkoşa’dan değil Ankara’dan geçtiğine inanıyor.

Millî Gazete’ye konuşan KKTC vatandaşları, ülkedeki durumdan adeta dert yandı. KKTC’deki siyasilerin çok büyük bir kısmının Siyonistlerle ilişki içerisinde olduğunu belirten vatandaşlar, böyle bir hal içerisinde Siyonistlere toprak satışı probleminin çözümünün çok zor olduğunu da söyledi.

KKTC’li vatandaşlar, vaktizamanında Rumlardan kurtarılan toprakların bugün Siyonistlere verilmesi gibi bir tehlike ile karşı karşıya olduklarını vurguladı. Ülkedeki Siyonist işgalin kabul edilemez olduğunu aktaran KKTC halkı, adada hükümette bulunan Ulusal Birlik Partisi’ne (UBP) karşı da dert yandı. Birçok vatandaş, UBP için “sahte milliyetçiler” ifadesini kullanırken, hükümetin pasif tavrına dikkat çekti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı