Lewis Hamilton: "Hafta sonu benim için en kötü yarışlardan biriydi"

Lewis Hamilton, Montreal Grand Prix'sini dördüncü sırada tamamlamanın ardından "en kötü yarışlarından biri" olduğunu söyledi.

SPOR 10.06.2024, 09:30
Lewis Hamilton:
Lewis Hamilton, Kanada Grand Prix'sini 4. sırada tamamlamasının ardından Sky Sports F1'e konuştu ve performansını "kötü" olarak nitelendirdi.
"Hafta sonu boyunca gerçekten kötü bir performans sergiledim," diyen Hamilton, "Dün, başka şeyler de işin içine girdi ama çoğunlukla kendimden kaynaklanıyordu ve bugün, benim için en kötü yarışlardan biriydi." ifadelerini kullandı.

Hamilton, Mercedes'in W15 aracının gelişme gösterdiğine ve ilerleyen yarışlarda daha iyi sonuçlar alabileceğine değinerek "Fabrikadaki herkese çok teşekkür ederim çünkü bu artık savaşabileceğimiz bir araç haline geliyor. Sezonun bir sonraki bölümüne girerken asıl olumlu olan da bu. Biliyorum ki, yol boyunca bazı geliştirmelerimiz daha olacak. Bu yüzden yakın bir mücadele olacak ve eğer doğru kararlar verirsem bir aşamada daha iyi sonuçlar alacağım. Bence bu hafta sonu araç kazanabilecek kapasitedeydi. Bu yüzden tabii ki elde ettiğim sonuç harika değil. Ancak puanları alacağız ve denemeye devam edeceğiz." dedi.

Kanada Grand Prix'sinde yaptığı hatalarının farkında olduğunu ifade Hamilton, daha iyi bir performans sergilemek için çalışacağını belirterek "Daha az hata yaparak daha iyi sürebilirdim. Fernando'nun arkasında sıkışmıştım, bu yüzden orada gerçekten yapabileceğim bir şey yoktu. Bir bütün olarak hafta sonu boyunca pek çok hata yaptım ama performans açısından pek çok olumlu şey elde ettim, bu yüzden bir sonraki yarış için kendimi geliştirmeye çalışacağım." açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı