Mercedes-Benz EQS'yi güncelledi! 2025 versiyonu her zamankinden daha lüks ve çılgın özellik

Mercedes-Benz, amiral gemisi elektrikli sedanı muhteşem EQS'yi güncelledi. 2025 sürümü standart donanım olarak Hyperscreen ile birlikte geliyor.

GÜNDEM 14.04.2024, 20:40
2
Mercedes-Benz EQS'yi güncelledi! 2025 versiyonu her zamankinden daha lüks ve çılgın özellik
Mercedes-Benz, amiral gemisi elektrikli sedanı muhteşem EQS'yi güncelledi. 2025 versiyonu, diğer özelliklerinin yanı sıra daha fazla özerklik, incelikle geliştirilmiş tasarım ve ekstra dozda zengin konfor sunuyor. Yeni, daha büyük 118 kWh'lik akü paketi otomobilin menzilinde dikkate değer bir sıçrama sunuyor. Mercedes henüz resmi EPA rakamlarını yayınlamadı ancak WLTP tek şarjla 644 kilometre yol kat ettiğini bildiriyor. Bu, mevcut modele göre memnuniyet verici bir gelişmedir.
Mercedes ayrıca ekstra kilometre tasarrufu sağlamak amacıyla EQS'in rejeneratif frenleme yazılımında da değişiklik yaptı. EQS 2025, mevcut modelin biraz ilginç ızgarasını, krom kanatlara sahip daha geleneksel bir tasarımla değiştiriyor. Daha da önemlisi, Mercedes yıldızı artık gururla kaputun üzerinde duruyor; bu, modern tasarımla saf lüks statüsünü hedefleyen bir otomobile klasik bir dokunuş.
Mercedes-Benz EQS 2025'in içinde arkada oturan insanları şımartmak ön planda. Koltuklar yeni bir görünüm ve his sunuyor; en üst düzey "Pinnacle" versiyonunu tercih edenler koltuğu neredeyse rahat bir pozisyonda yatırabiliyor. Ön yolcu koltuğu öne doğru katlanabilir ve böylece arkadaki yolculara limuzin benzeri bacak mesafesi sağlanır. Ayrıca arkadaki yolcular için ısıtmalı boyun ve omuz kemerleri var.
Mercedes-Benz, EQS'in Hyperscreen'ini değiştirmiyor ve anlaşılır bir şekilde öyle. Ancak bu ekran artık EQS'in her sürümünde standart olarak sunuluyor. Yeni standart ısı pompası, kabini geleneksel rezistanslı ısıtıcılara göre daha verimli bir şekilde ısıtarak akü yükünü azaltır ve böylece menzili artırır. Ek olarak, 4MATIC modelleri akıllı bir yükseltmeye sahip; bu, ihtiyaç duyulmadığında ön aksın elektrik motorunun bağlantısını kesen bir "Bağlantı Kesme Ünitesi"dir. Bu, enerji tüketimini azaltır ve elektrikli otomobilin etkili menzilini daha da artırır.
Yenilenen, daha uzun menzilli 2025 Mercedes-Benz EQS sedan, 2024 sonlarında bayilere sunulacak. Fiyatlandırma henüz açıklanmadı ancak bu teknoloji yüklü lüks kruvazörün ucuza gelmesini beklemeyin. Dilerseniz her iki cebin derinliklerine ulaşmalısınız.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı