Son Dakika

Millî Gazete’yi takdir ediyoruz

HAMAS Basın Sözcüsü Dr. Sami Abu Zuhri’den Millî Gazete’ye takdir ziyareti.

GÜNDEM 15.07.2021, 04:35
8
Millî Gazete’yi takdir ediyoruz
Filistin İletişimciler ve Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını da yapan Zuhri, Millî Gazete’yi Filistin davasına verdiği desteklerinden dolayı takdir ettiklerini belirterek, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’a teşekkür plaketi sundu. Millî Gazete çalışmaları hakkında HAMAS heyetine bilgi veren Kurdaş, Filistin davasının Millî Gazete’nin değişmez gündemi olduğunu vurguladı.

Filistin İletişimciler ve Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve HAMAS Basın Sözcüsü Dr. Sami Abu Zuhri ile beraberindeki heyet Millî Gazete’ye ziyarette bulundu. Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ve Millî Gazete Haber Müdürü Dursun Ali Bulut ile görüşen Zuhri, gazetemizin Filistin direnişine katkı sunan haberlerinden dolayı “takdir ziyareti” gerçekleştirdiklerini ifade etti. Zuhri ile birlikte FİMED Genel Müdürü Ebrahem Elmadhuon, FİMED Halkla İlişkiler Müdürü Mohammed Abutaqiya ve gazeteci Nour Aldalou ziyarette hazır bulundu. Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, gazetemizin çalışmaları hakkında FİMED heyetine bilgi verdi. Filistin davasının Millî Gazete’nin değişmez gündemi olduğunu vurgulayan Kurdaş, “Millî Gazete, konjonktüre göre hareket eden bir gazete değil. Biz Kur’an ve Millî Görüş umdeleri ışığında hareket ediyoruz. Filistin davası geçmişten geleceğe gazetemizin değişmez gündemidir” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’a teşekkürlerini sunan HAMAS Basın Sözcüsü Dr. Sami Abu Zuhri, “Millî Gazete sayesinde Türkiye’deki halka ve idarecilere ulaşma imkânı bulduk” dedi. Filistin konusunda söylenecek çok söz olduğunu ifade eden Zuhri, “Son zamanlarda yaşananları üç başlıkta toplamak mümkün. Birincisi Kudüs’ün Müslümansızlaştırılma projesi. İkincisi Gazze’de kaldırılamayacak hâle gelen ambargo zulmü ve üçüncü olarak da İslâm ülkelerinin maalesef İsrail ile normalleşmesi. Özellikle normalleşme konusunda halk ve siyasiler doğru yönlendirilmelidir, normalleşmeye karşı çıkılmalıdır” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:37
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:34
Yatsı 20:59
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı