Murat Sancak Fenerbahçe maçı sonrası çok sinirlendi! Serdar Dursun'un önünü kesti...

Dün akşam karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Adana Demirspor arasında maç sonu ipler gerildi. Murat Sancak, Serdar Dursun'un önünü keserek Mert Hakan hakkında konuştu

SPOR 04.04.2024, 11:40
Murat Sancak Fenerbahçe maçı sonrası çok sinirlendi! Serdar Dursun'un önünü kesti...
Fenerbahçe dün kendi evinde kritik bir maça çıktı. Fenerbahçe-Adana Demirspor maçını 4-2'lik bir skorla kazanırken, maç sonu çıkan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçeli taraftarla Adana Demirsporlularla görevliler arasında çıkan tartışmaya güvenlik ekipleri müdahale etti.

Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak maç sonrası otoparka inerek burada görevlilerle tartışma yaşandı.
Murat Sancak otoparkta gördüğü erdar Dursun'un önünü keserek Mert Hakan Yandaş'ın şoförünün Adana Demirsporlu Gökhan Göktürk'e hakaret edip tehdit mesajları gönderdiğini iddia etti.

Sancak, Serdar Dursun'a "Mert Hakan Yandaş'a söyle, şoförüne sahip çıksın" dedi. Adana Demirspor Başkanı Metin Korkmaz da Mert Hakan Yandaş'a tepki gösterenler arasındaydı.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, maç sonrası basın toplantısı yaparken konuyla alakalı soruyu cevapladı."Onunla ilgili konuşmak için erken. O olayın dibine inmek lazım. Kendi aramızda, Sayın Murat Sancak, Sayın Metin Korkmaz, Sayın Burak Kızılhan ben olayların bir kısmına şahidiz, bir kısmına değiliz. Onun için dibine indikten sonra konuşmak çok daha faydalı olur." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı