Öğretmenlerin Meclis'teki sesi Saadet Partisi! Atanamayan öğretmenler için harekete geçildi

Saadet Partisi sosyal medya hesabı üzerinden atanamayan öğretmen sorununun çözümünün araştırılması üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne öneri verdiklerini duyurdu.

GÜNDEM 07.05.2024, 16:35
1
Öğretmenlerin Meclis'teki sesi Saadet Partisi! Atanamayan öğretmenler için harekete geçildi
Ülkemizde üniversitelerden her yıl  binlerce öğrenci mezun oluyor, fakat kendi alanlarında iş bulamıyorlar. Maalesef bu durumun en büyük örneği ataması yapılmayan öğretmenler. Ülkemizde atanamayan öğretmen sayısı 1 milyonu geçti. 500 binden fazla öğretmen aktif olarak atama bekliyor, 
SAADET PARTİSİ ATANAMAYN ÖĞRETMENLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ
Milli Görüş'ün Meclis'teki temsilcisi Saadet Partisi de atanamayan öğretmenlerin sesi olmaya devam ediyor. Saadet Partisi bu konudaki aksaklıkların ve yanlışların giderilmesi için harekete geçerek TBMM’ye araştırma açılmasını önerdiğini duyurdu.
Saadet Partisi’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda “Saadet-Gelecek Grubu olarak "Öğretmen atamalarının yetersizliğinin nedenlerini ve mevcut atama politikalarının sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri geliştirmek" amacıyla Meclis Araştırması açılmasını önerdik.” İfadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:43
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:50
Yatsı 21:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı