Pep Guardiola Arda Güler'i yere göğe sığdıramadı! "Bu çocuk durdurulamaz!"

Dünya devi Real Madrid'de forma giyen Arda Güler son haftalardaki performansıyla rekorları alt üst ediyor. Milli yıldızımız, herkesi kendine hayran bırakırken Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola da bu isimler arasında yer alıyor. İşte Pep Guardiola'nın Arda Güler hakkındaki övgüleri.

SPOR 23.05.2024, 16:45
Pep Guardiola Arda Güler'i yere göğe sığdıramadı!
Son dönemlerde Real Madrid'de gösterdiği performansla göğsümüzü kabartan Arda Güler, herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor.
Milli futbolcu sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e bonuslarla birlikte 30 milyon euroya transfer olmuştu.
İspanya kariyerine şanssız bir başlangıç yapan genç futbolcu üst üste 3 kez aynı bölgeden sakatlanırken uzun bir süre formasında uzak kaldı.
Sakatlık sürecini atlattıktan sonra da çok fazla şans bulamayan milli futbolcu, özellikle Real Madrid'in şampiyonluğuk yarışında öne geçmesiyle beraber daha fazla süre aldı.
Son haftalarda sürekli ilk 11'de şans bulmaya başlayan milli futbolcumuz, neredeyse her maçta golle buluşurken etkili bir performans ortaya koydu.
Arda Güler için dünyanın dört bir yanından övgü dolu yorumlar gelirken, Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola da milli futbolcumuza kayıtsız kalamadı.

Defensa Central'in haberine göre Guardiola, "Madrid onu sık sık oynatırsa bu çocuk durdurulamaz! Arda Güler çok iyi." ifadelerini kullandı.
Haberin devamında adı ayrılık iddialarına karışan Bernardo Silva'nın yerine Arda Güler'in çok iyi bir alternatif olacağını düşündüğü belrtilen Guardiola'nın transferi zorlayabileceği ancak bunun için artık çok geç olduğu kaydedildi.

Öte yandan Villarreal karşılaşmasını izleyen Fransız yıldız Kylian Mbappe de Arda Güler hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu çocukta özel bir şey var. Onu oynarken gördüğümde beni kendine hayran bıraktı..."

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, Arda Güler'in bir kez daha ağları sarsmasının yanı sıra artan performansı hakkında, "Bu çocuk bir dahi, bizden kaçması çok yazık... böyle" yorumunu yaptı.

Real Madrid formasıyla bu sezon ligde 4. kez ilk 11'de sahaya çıkan milli futolcu Arda Güler, İspanyol deviyle en az süre alıp en çok atan futbolcu olarak öne çıktı. Ligde çıktığı 12 karşılaşmada 6 gol kaydederek 70,7 dakikada bir gol bulmayı başardı. Sezonun geride kalan kısmında 10 La Liga maçında forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, bu maçın ardından ligdeki gol sayısını 6'ya yükseltti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Haziran 2024
İmsak 03:26
Güneş 05:12
Öğle 12:44
İkindi 16:36
Akşam 20:07
Yatsı 21:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı