Son Dakika

Ranta yönelik gökyüzüne doğru uzanan binalar

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Cafer Güneş, Ankara’nın merkezinde tamamen ranta odaklı olarak binaların yükseldiğine dikkat çekti.

SİYASET 24.03.2024, 04:35
1
Ranta yönelik gökyüzüne doğru uzanan binalar
Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Cafer Güneş, Ankara’nın merkezinde yapılan yüksek katlı binalara ilişkin olarak yaptığı açıklamada, bu binalara yenilerinin de eklendiğinin altını çizerek, bu binaların ise daha bitmediğini belirtti. Güneş, Ankara’nın merkezinde tamamen ranta odaklı olarak binaların yükseldiğine dikkat çekti.

Binaların yapımında insanların yaşamasına uygun bir sistemin uygulanmadığını belirten Güneş, yapılan binaların altyapısının, yolunun bu yoğunluğu kaldırıp kaldıramayacağının altını çizerek, “Tamamen ranta yönelik gökyüzüne doğru yapıldı bu binalar. Şimdi buradaki binaların daha yükseklerinin ise temeli atıldı ve bitmedi. Bunlardan belki 10 kat daha yüksek binalar ile karşılaşacağız ve gerçekten söylüyorum, Ankara’nın bağrına saplanmış bir hançer gibi, kimse bunu yıkamaz, kimse bunu değiştiremez. Bunun için gelecek nesillerimize bırakacağımız en kötü hatıra bunlar olacak. Onun için yöneticilerin aklı başında olması lazım. Rant için değil, gelecek nesiller için çalışılması lazım. Ankara bizim, geleceğimiz için çalışalım; geleceğimizi düşünerek adımlar atalım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:41
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:32
Yatsı 20:55
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı