Son Dakika

Real Madrid'de yönetim toplandı! İşte Arda Güler için alınan son karar

Son birkaç gündür İspanyol basınında Arda Güler'in kiralanacağı yönünde iddialar dolaşıyordu. Bunun üzerine Real Madrid yönetimi acil olarak toplandı. İşte Arda Güler hakkında alınan karar.

SPOR 24.01.2024, 13:35
5
Real Madrid'de yönetim toplandı! İşte Arda Güler için alınan son karar
Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan genç yıldız Arda Güler burada üst üste geçirdiği sakatlıklar neticesinde Real Madrid formasından uzak kalmıştı. İlk maçına 6 Ocak'ta İspanya Kral Kupası'nda oynanan Arandina karşısında çıkan yetenekli futbolcunun bu maçtaki performansı beğeni toplamıştı. Daha sonra teknik direktrör Carlo Ancelotti'den çok fazla süre bulamayan Arda için başka bir takıma kiralanaacğı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu haebrlerin ardından toplanan Real Madrid yönetimi genç futbolcu ile iligili son kararını verdi.
Kulübe yakınlığı ile bilinen Realmadridexclusivo'da yer alan habere göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler ile bir görüşme yaptı.
Genç yıldızın başkan Perez ile yaptığı görüşmenin ardından Arda Güler'in Real Madrid'de kalmasına karar verildiği aktarıldı. Diğer yandan bu toplantının, dün ortaya atılan 'Arda kiralanacak' haberlerini durdurmak için yapıldığı kaydedildi.
Haberin devamında ise Real Madrid'in, Arda'ya güvendiği belirtildi. Carlo Ancelotti'nin de yıldız oyuncuya sezonun geri kalan bölümünde şanslar vereceği gelen bilgiler arasında.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı