Renault Clio yenilendi! Fiyat listesi dikkat çekiyor... SUV ailesinde 150 bin lira takas desteği

Renault Clio yenilendi. Nisan ayına özel cazip kampanyalarını duyuran Renault, SUV ailesinde 150 bin lira takas desteği veriyor. İşte fiyat listesi ve detaylar...

GÜNDEM 21.04.2024, 07:00
Renault Clio yenilendi! Fiyat listesi dikkat çekiyor... SUV ailesinde 150 bin lira takas desteği
Renault, 2024 yılının Nisan ayında da sizleri heyecanlandıracak kampanyalar sunmaya devam ediyor.
Yeni Clio, Austral, Talıant, Megane ve Koleos modellerinde geçerli cazip fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleri ile hayallerinizdeki araca kolayca sahip olabilirsiniz.

30 yıllık tecrübenin eseri Yeni Clio, E-Tech full hybrid seçeneği ile yepyeni bir enerjiye kavuşuyor. Yenilenen Renault kimliği, sportif esprit Alpine versiyonu ve modern farları ile dikkat çeken Yeni Clio, iç mekanda da konforu ve şıklığı bir araya getiriyor. 145 hp gücündeki E-Tech full hybrid motoru ile eşsiz bir sürüş deneyimi yaşarken, 900 km'ye varan sürüş menzili ile dilediğiniz yere özgürce ulaşabilirsiniz.

Renault Clio, E-Tech full hybrid ile yeni bir enerji getiriyor. Renault’un yenilenmiş olan kimliği, esprit Alpine versiyonundaki sportifliği ve daha keskin, markaya özgü yeni farlar ile yansıtılmakta. Biyobazlı ve geri dönüştürülmüş malzemeler, konfor ile birleşiyor.
Renault, SUV modellerinde de avantajlı fırsatlar sunuyor! Koleos modelinde 150.000 TL'ye varan takas desteği ile hayallerinizdeki SUV'a daha kolay sahip olabilirsiniz. Austral modelinde ise 75.000 TL takas desteği mevcut.

Renault'nun geniş ürün yelpazesinde yer alan Austral, Talıant ve Megane modellerinde de Nisan ayı boyunca geçerli cazip fiyatlar ve ödeme seçenekleri bulabilirsiniz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:36
Yatsı 21:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı