Son Dakika

Revani tarifi Oktay Usta’dan! 7 adımda pratik tarif

Türk mutfağının sevilen tatlarından biri olan revaniyi bu kez meşhur Oktay Usta’dan alacağız. Son dönemlerin en popüler isimlerinden biri olan Oktay Usta, en lezzetli revani tarifini açıkladı!

AİLE 09.06.2024, 02:40
1
Revani tarifi Oktay Usta’dan! 7 adımda pratik tarif
Türk mutfağının en sevilen tatları arasında elbette şerbetli tatlılar yer alıyor. Bunlar arasında ise revani ön plana çıkıyor. Birçok kişinin severek tükettiği revaniyi Oktay Usta’nın meşhur tarifi ile evinizde denemeye ne dersiniz?
Türk kültüründe, özellikle akşam yemeğinden sonra tatlı yemenin ayrı bir yeri vardır. Siz de evinizde hazırlayacağınız lezzetli ve tazecik revaniyi yemekten sonra afiyetle tüketebilir, sevdikleriniz ile bu lezzeti paylaşabilirsiniz.

Daha önce evde revani yapmayı denemeyenler, en doğru tarif ile bu işe başlıyor olacak. Tarifte yer alan adımları doğru bir şekilde uygulayarak, oldukça pratik bir şekilde revani hazırlayabilirsiniz. Tarif kısmına geçmeden önce gelin revani için gerekli olan malzeme listesine göz atalım;

Oktay Usta’nın tarifine göre evde revani yapmak için izlenmesi gereken adımlar şu şekilde sıralanmaktadır;

Oktay Usta’nın revani tarifi ile kısa sürede oldukça lezzetli bir tat elde edebilirsiniz. Yukarıdaki adımları tek tek takip ederek hazırlayacağınız revani tarifinde göz önüne alabileceğiniz bazı püf noktaları ise şu şekilde sıralanmaktadır;

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı