Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı oyunculardaki büyük hatayı açıkladı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulunurken Mauro Icardi'den övgüyle bahsetti.

SPOR 22.04.2024, 14:10
2
Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı oyunculardaki büyük hatayı açıkladı
TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulunurken Mauro Icardi için övgü dolu sözler söyledi. 
Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray'ın evinde oynadığı son maçlarda baskılı olmadığını gördük. Bunun sebebi takımın kendine fazla güvenmesi. 'Biz nasıl olsa maçı kazanırız' diyorlar. Fazla güven şımarıklığa gitmediği sürece sıkıntı yaratmaz.
Güven, kalite hafif şımarıklığa giderken bir kişi hayır dedi. Bu da Icardi. Pendikspor bu maçı gelirken zaten 0 yazmış. Ligimiz maalesef buna döndü.

Mauro Icardi, takıma 'Uyuyorsunuz beyler, ben sizi uyandırayım' dedi. Saha içinde öyle bir hamle yaptı ki bu Allah vergisi bir yetenek. Orta sahaya geldi, topu aldı. Pozisyonunu hazırladı, golünü yaptı.
İlk yarıda çok dağınık bir Galatasaray vardı. Icardi, ikinci yarı takımı uyardı ve saha dizilişinde takımını yönlendirdi. Saha içi liderliği de var.
Mauro Icardi, Türk futbolunun gördüğü en büyük santrforlardan biri. Didier Drogba da buna dahil. Çok büyük bir yetenek. Galatasaray, kendini çok fazla sıkmadan oynuyor. Futbolcular, 'En kötü ben Fenerbahçe maçında şampiyon olurum' diyor. Derbiye 3 puan geride girse de kazandığı takdirde ikili averajı alıyor."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:36
Yatsı 21:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı