Saadet-Gelecek Grubundan anlamlı öneri: Yine AKP-MHP oylarıyla reddedildi

Saadet Partisi ile Gelecek Partisi Grubunun Meclis'te hayat pahalılığının araştırılması ve emeklilerin ekonomik sıkıntılarının sona erdirilmesi konusunda verilen Meclis Araştırma önerisi AKP-MHP oylarıyla reddedildi.

SİYASET 16.04.2024, 19:25
2
Saadet-Gelecek Grubundan anlamlı öneri: Yine AKP-MHP oylarıyla reddedildi
Saadet Partisi ile Gelecek Partisi Grubunun Meclis'te hayat pahalılığının araştırılması ve emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılarının sona erdirilmesine dair verilen Meclis Araştırma önerisi AKP-MHP oylarıyla reddedildi.
Saadet Partisi'nden konuya dair yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
Son dönemde özellikle hayat pahalılığından kaynaklı ciddi bir dar boğaz yaşanırken hükümet ise henüz ciddi bir adım atılmadı.
Ayrıca daha önce Saadet-Gelecek Grubunun 'Siyonist İsrail’in uluslararası hukuka dönmesi ve işgale son vermesi için başta ticari ilişkilerin tümden kesilmesi olmak üzere gerekli adımların atılması ve çözüm yolları' hakkında genel görüşme önergesi şeklinde başta olmak üzere çeşitli öneriler AK Parti-MHP oylarıyla reddedilmişti.
AK Parti-MHP oylarıyla reddedildi! ❎ https://t.co/E2JspVvTtD
— Saadet Partisi (@SaadetPartisi) April 16, 2024

"Saadet-Gelecek Grubu olarak “Hayat pahalılığının sebeplerinin araştırılması ve özellikle emeklilerinin ve dar gelirli vatandaşlarımızın olumsuz hayat koşullarının sona erdirilmesine dair alınması gereken önlemlerin belirlenmesi” amacıyla Meclis Araştırması açılmasını önerdik."
AK Parti-MHP oylarıyla reddedildi! ❎ https://t.co/E2JspVvTtD — Saadet Partisi (@SaadetPartisi) April 16, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı