Saadet lideri Karamollaoğlu, Heniyye’yi telefon ile aradı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail'in son saldırılarında çocuklarını ve torunlarını kaybeden HAMAS lideri İsmail Haniyye'ye başsağlığı dileklerini iletti.

GÜNDEM 13.04.2024, 04:35
Saadet lideri Karamollaoğlu, Heniyye’yi telefon ile aradı
İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında HAMAS lideri İsmail Heniyye’nin, üç oğlu ve torunları öldürüldü. Heniyye’nin kayıplarının ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Heniyye’yi telefon ile arayarak başsağlığı dileklerini iletti.

Yapmış olduğu telefon görüşmesinde taziyelerini sunan Karamollaoğlu, dualarını ileterek, "Rabbim rahmetiyle muamele etsin, derecelerini âli etsin. Biz gerçekten büyük bir şok yaşadık. Bugünkü bu haberle son derece vahşi bir saldırıyla karşı karşıyayız. Bu Siyonistlerin vahşetinin göstergesi olduğu kadar, bizi üzen bir başka durum ise, elimizden hiçbir şey gelmiyor oluşudur. Size yardım edemiyor olmanın büyük acısını yaşıyoruz. Size sonuna kadar dua ediyoruz; bütün kalbimizle, benliğimizle. Rabbim bir an önce bu savaşı durdursun. Bir an önce bu acılar son bulsun. Lütfen duadan başka yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen belirtin" ifadelerini kullandı.

Telefon etmesi nedeniyle Karamollaoğlu’na teşekkürlerini ileten HAMAS lideri İsmail Haniyye, "Bu duruşunuzdan dolayı Allah razı olsun. Teşekkür ederim. Allah ecrinizi versin. Duygularınız için de, taziyeniz için de teşekkür ederim. Rabbim bu vefat edenleri şehit olarak huzuruna kabul etsin, cennette buluştursun. Bu vefat edenleri, Kudüs'ün özgürlüğü yolunda vesile kılsın" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı