Son Dakika

Saadet Partisi Sincan adayı Öztürk Korkmaz: Sincan’ın bir 5 yılı daha heba olmasın

Yerel seçimlere bir aydan az bir zaman kalırken adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Sahada vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelen Saadet Partisi Sincan Belediye Başkan Adayı Öztürk Korkmaz, Sincan’a ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

SİYASET 10.03.2024, 05:45
1
Saadet Partisi Sincan adayı Öztürk Korkmaz: Sincan’ın bir 5 yılı daha heba olmasın
Türkiye yerel seçimler hızla yaklaşırken adayların çalışmaları da hız kazandı. Türkiye’nin en çok aday çıkaran partisi Saadet Partisi ise Milli Görüş’ün tek temsilcisi olarak Türkiye’nin her noktasında adayları ile çalışmalarını hızlandırdı. Saadet Partisi Ankara Sincan Belediye Başkan Adayı Öztürk Korkmaz, sahada vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya gelerek Milli Görüş belediyeciliğini ve önemini anlatırken, AK Parti’nin 22 yıldır yönettiği Sincan’da değişim mesajı verdi.

AK Parti’nin 22 yıldır Sincan’ı yönettiğine dikkat çeken Korkmaz, iktidarda olanların vatandaşların sorunlarına çözüm bulamadığını belirterek, “22 senedir aynı zihniyet Sincan’ı yönetememektedir. Gelinen noktada verilen vaatlerin yapılamadığı ortadadır. Belediyenin çalışmalarından çok AK Partili Belediye Başkanı kendi piarını yapmaktadır. Kendi reklâmını yapmaktan diğer yapmadığı işleri, tutmadığı vaatleri kamufle etmektedir” dedi.

Seçim sürecinde belediye bütçesi ile çalışmalar gerçekleştirdiklerine dikkat çeker Korkmaz, vatandaşın parasının kendi reklâmları için peşkeş çektiklerinin altını çizerek, “Son seçim sürecine girdiğimizde devletin parası ile bütün derneklerden oy istemekteler. Bunu yaparken ise söz verdikleri dernekleri liste dışı bırakarak küstürmüşlerdir. Hizmet için değil menfaat için hareket ettikleri buradan da belli olmuştur. Sincan’ın her yerine kendi bayraklarını asmışlar, iki dönemlik başkanlık döneminde kendini tanıtamayan bir başkan için bu kadar bayrak ve pankarta gerek var mıdır? Sahada yapılan israfa bu ekonomik ortamda gerek var mı? Yapılan bu israfı Allah sorar” diye konuştu.

Belediyenin imkanlarını kendileri için kullanan bir yönetimin olduğunu belirten Korkmaz, belediyenin insanları kaldırmaya yönelik adımlar attığını kaydederek, “İhtiyaç sahibi insanlara belediyeden apar topar yardım çalışmalarına başladılar. Seçim yaklaşınca akıllarına ihtiyaç sahipleri geldi. Yardım kolileri ile vatandaşı kandırmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı