Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesen gece! İşte ilk çeyrek finalistler

Devler Ligi'nde dün gece nefes kesen son 16 turu rövanş maçlarıyla birlikte çeyrek finalistler belli oldu. Şampiyonlar Ligi'ndedün gece Bayern Münih ile Lazio karşılaşırken Real Sociedad ile de PSG mücadele etti. İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları.

SPOR 06.03.2024, 10:05
1
Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesen gece! İşte ilk çeyrek finalistler
Futbolseverlerin büyük bir özlemle beklediği Şampiyonlar Ligi maçları son 16 turuyla devam etti. Buna göre dün gece oynanan karşılaşmalarda futbol tutkunları birbirinden güzel gollere tanıklık ederken seyir zevki yüksek maçlar izledi.

Bu sezon hem Avrupa'da hem de Bundesliga'da kötü bir sezon geçiren Bavyera ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da bulunduğu A grubunu lider tamamlamıştı.
Bir üst turda ilk maçında Lazio'ya Bayern Münih, 1-0 yenilen Alman panzeri bu maçın rövanşında taraftarı önünde İtalyan ekibi Lazio'yu ağırladı. Bayern, maçı 3-0 kazanırken adını çeyrek finale yazdırdı. 
Galibiyet golleri; 39. ve 66. dakikalarda Harry Kane ve 45+2. dakikada Thomas Müller'den geldi. 
PSG İKİNCİ MAÇTA DA ZORLANMADI
Gecenin bir diğer maçında Paris Saint Germain ile Real Sociedad karşılaştı. Luis Enrique'nin öğrencileri ilk maçı kendi sahasında 2-0 kazanmıştı.
Bu iki ekip rövanş karşılaşmasında İspanya'da Anoeta Stadyumu'nda karşılaştı. PSG, deplasmanda oynadığı maçta da zorlanmazken maçı 2-1 kazandı. Karşılaşmanın kilidini Fransız yıldız Mbappe, çözdü. 15 ve 56. dakikalarda attığı şık gollerle takımını 2-0 öne geçiren Mbappe maçın adamı seçildi. 
Real sociedad 89. dakikada Merino ile gol bulsa da maç bu skorla tamamlandı ve PSG çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, 15 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentindeki kura çekimiyle belirlenecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı