Son Dakika

Saraya yakın isim açıkladı! Erdoğan'ın seçim planı ortaya çıktı

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında saraya yakın isimlerden Burhanettin Duran'ın seçim sürecine ilişkin yaptığı açıklamaları yorumladı.

GÜNDEM 18.06.2022, 08:30
4
Saraya yakın isim açıkladı! Erdoğan'ın seçim planı ortaya çıktı
Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü yazısında saraya yakın isimlerden Burhanettin Duran'ın seçim sürecine ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Burhanettin Duran'ın, 'Ayrıca, Kılıçdaroğlu haricindeki isimler 6’lı masanın vesayeti ile gelen “etkisiz, yönetemeyecek ve kukla aday” olarak etiketlenecek.' sözlerini yorumlayan Ahmet Takan, "Çıkarılacak adayın nasıl yıpratılacağı belli olmuş. “Kukla aday” diye kulp takacaklar. Şimdiden belli oldu; sarayı ve avenesinin dili daha da ağırlaşacak. Belden aşağı vurma, bu seçimde de sarayın seçim stratejisi olacak" ifadelerini kullandı.
İşte, Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan'ın dikkat çeken o yazısı:
"Diyor ki Burhanettin Duran;
-Ayrıca, Kılıçdaroğlu haricindeki isimler 6’lı masanın vesayeti ile gelen “etkisiz, yönetemeyecek ve kukla aday” olarak etiketlenecek. Uzun bir seçim kampanyası dönemi başladı. 2023 seçimleri adayını belirlemeyi son döneme bırakabileceğin yerel yönetimler seçimine benzemiyor. Muhalefet asıl adayını açıklamayarak Erdoğan’ın oyununa geliyor olmasın? Erdoğan’ın mevcut oyunu bozma ve yeni oyun kurma kapasitesini muhalefetin hâlâ yeteri ölçüde anlamamış olması ilginç.
(Çıkarılacak adayın nasıl yıpratılacağı belli olmuş. “Kukla aday” diye kulp takacaklar. Şimdiden belli oldu; sarayı ve avenesinin dili daha da ağırlaşacak. Belden aşağı vurma, bu seçimde de sarayın seçim stratejisi olacak –aht-)"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:37
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:34
Yatsı 20:59
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı