Son Dakika

Selahattin Demirtaş özel uçakla Diyarbakır'a getirildi!

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş özel bir sebepten dolayı Edirne F Tipi Cezaevi'nden alınarak özel uçakla Diyarbakır'a getirildi.

GÜNDEM 24.01.2024, 03:45
1
Selahattin Demirtaş özel uçakla Diyarbakır'a getirildi!
Sağlık sorunlarından dolayı rahatsızlanan Sadiye Demirtaş hastaneye kaldırılması üzerine Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan Selahattin Demirtaş özel bir uçakla Diyarbakır'a getirildi.
Sadiye Demirtaş, iki gün önce KOAH, solunum ve böbrek yetmezliği nedeniyle Diyarbakır'da bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı. Durumu hızla kötüleşen Demirtaş, bugün yoğun bakım ünitesine alındı.
Bu gelişme üzerine Selahattin Demirtaş, bulunduğu Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde annesinin sağlık durumuyla ilgili başvuruda bulundu. Cezaevi yetkilileri talebi kabul etti ve Demirtaş, Diyarbakır'a transfer edildi.
Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş'ın rahatsızlanması sonrası DEM Parti açıklamalarda bulundu. 
Sadiye Demirtaş için sağlığına kavuşması temennisinde bulunan DEM Parti, konu ile ilgili sosyal medya üzerinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelerde bulundu:
"Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır’da hastanede müşahade altındadır. Yoldaşımız Selahattin Demirtaş, talebi üzerine annesini görmek üzere Diyarbakır’a götürülmüş ve annesini ziyaret etmiştir. Dualarımız Sadiye Annemizle. Tek temennimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşmasıdır." 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı