"Sergen Yalçın bunları hep ben yaptım"

Beşiktaş haberleri! beIN SPORTS yorumcusu Güntekin Onay, Sergen Yalçın ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Onay, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta gerçekleşenleri kendisinin yaptığını söylediğini aktardı.

SPOR 18.01.2022, 22:30
1
Beşiktaş haberleri! beIN SPORTS yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile arasındaki konuşmayı anlattı.
"Sergen Yalçın ile geçen hafta içi konuştuk. Uzun uzun konuştuk." diye açıklamada bulunan Onay, "Sergen Yalçın, bütün bu genç oyuncu yapılanmasını, altyapı, öz kaynak nasıl adlandırırsanız artık, ben yaptım dedi. Önder Hoca'yı da getiren benim. Alt yapı organizasyonunu ve tüm ekibi kuran benim. 3. sahayı takıma veren benim. Takımı Ümraniye'ye getiren, tesisleri açan, fitness salonunu açan, bütün bu planlamayı yapan benim dedi." ifadelerini kullandı.
"Sergen Yalçın'ın önce Rıdvan ve Ersin'i kazandık" dediğini aktaran Güntekin Onay şöyle konuştu:

"Planlama aslında gelecek yıla yönelik bir planlamaydı. Serdar için, İlkhan için ve diğer gençler için planlama gelecek yıllar içindi dedi. Genç oyuncuyu kazanmak yavaş yavaş oluyor, bir anda sahaya süremiyorsunuz, bu bir projeydi ama ne yazık ki benim açımdan yarıda kaldı dedi. Mimarı benim demişti. Bu konuda biraz üzüntüsü var, kamuoyunda farklı algılandı, yorumlandı. Onun da bilinmesini istiyordu"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı