Sergen Yalçın suskunluğunu bozdu: Beşiktaş taraftarına seslendi

Sergen Yalçın suskunluğunu bozdu. Yalçın, Beşiktaş taraftarına seslenerek "Verdiğim sözü tutamadı. Bana haklarını helal etsinler" dedi.

SPOR 18.01.2022, 12:35
3
Sergen Yalçın suskunluğunu bozdu: Beşiktaş taraftarına seslendi
Sergen Yalçın, uzun süren suskunluğunu bozdu. 49 yaşındaki teknik direktör bir süre daha dinlendikten sonra teknik direktörlük kariyerine devam edeceğini belirtirken Beşiktaş taraftarına seslendi.
"İşimiz kolay mı, elbette değil. Maalesef Türkiye’de teknik adamların bir kulüpteki kariyeri çok uzun sürmüyor." diye açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, "Ayrılmayı hiç istemezdim fakat yaşanan gelişmeler bizi mecburi bir ayrılığa götürdü" dedi.

"Üzüldüğüm tek nokta Beşiktaş taraftarına verdiğim sözü tutamadım" diye konuşan Sergen Yalçın, "Beni Beşiktaş’a taraftar getirdi. Onlara söz vermiştim fakat gelinen durum bu ayrılığa neden oldu.
Taraftardan isteğim bana haklarını helal etsinler" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Sergen Yalçın, Beşiktaşlı taraftarlardan takımlarının başarısı için sezonun kalan bölümünde kenetlenmelerini istedi. Deneyimli teknik adam, "Beşiktaş’ın hep iyi olmasını diliyorum. Taraftarlar ve camia bu takıma destek vermeye devam etsinler" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı