Son Dakika

Siyah-beyazlı ekipten bir günde iki transfer

Beşiktaş ara transferde tutulmuyor. Siyah-beyazlı ekip ara transferin son gününde Ernest Muci'yi ve Al-Musrati'yi kadrosuna katmayı başardı.

SPOR 10.02.2024, 02:50
Siyah-beyazlı ekipten bir günde iki transfer
Beşiktaş ara transferde tutulmuyor. Siyah-beyazlı ekip ara transferin son gününde Ernest Muci'yi ve Al-Musrati'yi kadrosuna kattı. Libyalı ön liberoyu satın alma opsiyonlu kiralayan Beşiktaş, oyuncuyu İstanbul' getirdi. 
Özel uçakla İstanbul' gelen Al-Musrati'yi, Atatürk Havalimanı'ndan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile kulübün yöneticilerinden Kaan Şakul karşıladı.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Beşiktaş'ta olmanın harika bir his olduğunu ifade eden Al-Musrati, "Harika bir his. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte ve büyük taraftarının önünde oynamak çok büyük mutluluk olacak. Ben elimden geleni yapacağım. Taraftarımızı mutlu etmeye çalışacağım." dedi.
Beşiktaş ikinci Başkanı Hüseyin Yücel de yaptığı açıklamada, "Bugün ikinci transferimizi indiriyoruz, gerçekten çok mutluyuz. Ülkemize ve Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 
Kartal pozu veren Al-Musrati, açıklamalarının ardından özel araçla alandan ayrıldı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı