Siyasi partilerden Saadet Partisi'ne yoğun bayramlaşma ziyareti

Ramazan Bayramının ilk 2 gününde Saadet Partisi, 13 siyasi parti tarafından ziyaret edildi.

GÜNDEM 12.04.2024, 09:50
Siyasi partilerden Saadet Partisi'ne yoğun bayramlaşma ziyareti
Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde gün boyu siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri yapıldı. Ziyaretlerde, yerel seçim sonuçları, İsrail ile Türkiye’nin ticari ilişkileri ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları gündeme geldi. Saadet Partisi'ni bayramda 13 siyasi parti ziyaret ederek yine siyasilerin buluşma noktası oldu. Partiler arası bayramlaşmada Saadet Partisi adına ziyaretleri, Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Genel İdare Kurulu Üyesi Nesibe Erkalan Çakır, STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Nurican Kutoğlu kabul etti. 

Saadet Partisi heyeti adına konuşan Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, “Bu bayram vesilesi ile partiler arası bayramlaşmasını gerçekleştiriyoruz. Bazı partiler gelmeyi de, kabulü de reddettiler kendileri bilirler, takdirleri bu. Bayram ruhuna aykırı bir durum olduğu kanaatindeyim. İnşallah bu arkadaşlar aynı hataları bir sonraki bayramda da yapmazlar, hepimizin birbirimiz ile görüşmemiz lazım diye düşünüyorum. Bu bayramın hepimize, dünyaya barış, huzuru getirmesini diliyorum. Gazze’yi unutmamız mümkün değil” dedi.

Saadet Partisi'ne ilk bayramlaşma ziyareti Demokrat Parti'den yapıldı. Demokrat Parti heyetine adına Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Öge, Genel İdare Kurulu Üyesi Nur Kaan, Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Cahit Karakuş ziyareti gerçekleştirdi. 
Daha sonra Saadet Partisi'ni İYİ Parti, Vatan Partisi, Zafer Partisi, Demokratik Sol Parti (DSP), Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi (YRP), Milli Yol Partisi (MYP), Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) heyetleri ziyaret etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı