Siyonistlerin Refah’a saldırı planında son gelişmeler!

Gazze’yi yerle bir edip, on binlerce masumu katleden Faşist Netenyahu’nun Refah’a saldırı için son hazırlıklarını yaptığı aktarıldı.

DÜNYA 23.04.2024, 12:55
Siyonistlerin Refah’a saldırı planında son gelişmeler!
American Wall Street Journal, işgalci İsrail'in en az altı hafta sürmesi beklenen saldırıya hazırlık amacıyla güçlerini Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinin eteklerine taşımayı planladığını bildirdi.
Gazete, Tel Aviv'in yerinden edilmiş Filistinlileri Refah'tan Han Yunus ve diğer bölgelere nakletmeye hazırlandığını açıkladı. Ayrıca Mısırlı yetkililerin İsrail'in çadır, gıda dağıtım merkezleri ve sahadaki tıbbi tesisler kurmayı planladığını söylediği aktarıldı.
İsrail'in Gazze'de yürüttüğü soykırım savaşında iki temel amacına ulaşamadığı bir gerçek. Hamas'ın tamamen ortadan kaldırılması ve rehinelerin kurtarılması. Ayrıca Filistinlilerin çektiği acılar, İsrail'e verilen desteğin müttefikleri arasında bile aşınmasına yol açmış durumda. Netenyahu hükümetinin bütün bunlar ve yaşadığı siyasi kriz ortasında Refah’a operasyon başlatıp-başlatmayacağı ise belirsiz.
Haber: Hamza Korkmaz

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:36
Yatsı 21:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı