Skandalın arkasında yine CHABAD var…

Millî Gazete, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) Siyonist işgalin baş aktörü konumundaki CHABAD üyesi işgalci İsrail rejimi askerlerinin Gazze’de yıkıntılar içerisindeki bir evin çatısına dokuz kollu şamdan diktiğini aylar önce duyurmuştu. Gazetemizin edindiği bilgilere göre çatısına dokuz kollu şamdan dikilen bina, sinagog olarak kullanılmaya başlandı.

GÜNDEM 10.07.2024, 04:35
 Skandalın arkasında yine CHABAD var…
KKTC’nin Siyonist odaklar tarafından işgal edildiğini ifşa eden Millî Gazete, yavru vatandaki işgalin arkasında CHABAD’ın olduğunu da ortaya çıkarmıştı. Gazetemizin ısrarlı haberleri sonucunda deşifre olan CHABAD’ın İsrail istihbarat örgütü MOSSAD ile sıkı bir bağlantı içerisinde olduğu da öğrenilmişti.  Millî Gazete, 10 Mayıs 2024 tarihli haberinde CHABAD üyesi işgalci İsrail rejimi askerlerinin soykırımda bulundukları Gazze’de yıkıntılar içerisindeki bir evin çatısına dokuz kollu şamdan diktiğini de duyurmuştu.

Gazetemizin ısrarlı haberleri sonucunda deşifre olan CHABAD’ın Gazze soykırımında da rol oynadığı ortaya çıkmıştı. Millî Gazete’nin ulaştığı video görüntülerine göre CHABAD üyesi katil İsrail askerleri simgeleri olan dokuz kollu şamdanı getirip işgal ettikleri Gazze'deki yıkıntılar içindeki evin çatısına dikmişti. Söz konusu görüntülerle CHABAD’ın Gazze soykırımındaki rolü ifşa olurken bir başka video da ortaya çıkmıştı. Gazze’de soykırım yapan İsrail askerlerinin çektiği bir videoda CHABAD’a teşekkür edildiği görülmüştü. Gazze’de katliam yapan İsrail Savunma Kuvvetlerine mensup işgalciler, Gazze’de devam eden soykırıma destek veren CHABAD’a teşekkür etmişti.

CHABAD örgütünün Gazze’de yıkıntılar içerisindeki bir evin çatısına dokuz kollu şamdan dikmesi uluslararası medyada da yankı bulurken Millî Gazete yeni bir bilgiye ulaştı. Gazetemizin edindiği bilgilere göre çatısına dokuz kollu şamdan dikilen bina, sinagog olarak kullanılmaya başlandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Ekim 2024
İmsak 05:28
Güneş 06:48
Öğle 12:28
İkindi 15:30
Akşam 17:58
Yatsı 19:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı