Skoda Kamiq fiyatları uçtu, Daha da artmadan önce son şans!

Sıfır kilometre araç piyasası hareketliliğini sürdürürken, merak edilen modellerden biri de Skoda Kamiq. Son fiyat güncellemesi ile Skoda Kamiq'in yeni fiyatları belli oldu.

GÜNDEM 30.04.2024, 10:15
3
Skoda Kamiq fiyatları uçtu, Daha da artmadan önce son şans!
Otomobil dünyasında fiyat listeleri her zaman büyük bir merak konusu olmuştur ve bu kez gözler Skoda Kamiq modeline çevrildi.
Skoda’nın popüler SUV modeli Kamiq için belirlenen yeni fiyatlar otomobil severler tarafından heyecanla bekleniyordu. İşte detaylar:

Skoda, sıfır kilometre otomobil piyasasının nabzını tutan bir marka olarak, Kamiq modelinin fiyat listesinde güncellemeye gitti. Yapılan son değerlendirmeler neticesinde, Skoda Kamiq’in yeni fiyat listesi şu şekilde belirlendi:

Otomobil almak isteyenler için ÖTV muafiyeti büyük önem taşımakta. Skoda Kamiq’in fiyat listesi bu bağlamda da inceleniyor.
Yapılan açıklamaya göre, Skoda Kamiq’in sadece 1.0 Elite donanım seviyesi ÖTV muafiyeti kapsamında satın alınabiliyor. Diğer dört donanım seviyesi için ise böyle bir avantaj söz konusu değil.

Otomobil sektöründeki kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Skoda Kamiq için Mayıs ayı itibarıyla yeni bir zam uygulamasının beklendiği ifade ediliyor. Bu zam ile Skoda Kamiq’in fiyatlarının daha da artacağı öngörülüyor. Bu nedenle, şu anda Skoda Kamiq satın alan müşteriler, beklenen zammı ödemek zorunda kalmayacak ve böylece bir avantaj elde etmiş olacaklar.
Bu gelişmeler ışığında, Skoda Kamiq modelini göz önünde bulunduran alıcıların, yeni zamlar uygulanmadan önce harekete geçmeleri öneriliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı