Son Dakika

Son dakika - Pakdemirli: Yangınları söndürmede iyiye doğru gidiş var

Son dakika... Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Şu anda aktif olan tüm yangınlarımızda iyiye doğru bir gidiş var." dedi. Pakdemirli, yangınların 57'sini kontrol altına aldıklarını bildirdi.

GÜNDEM 30.07.2021, 10:40
8
Son dakika - Pakdemirli: Yangınları söndürmede iyiye doğru gidiş var
Türkiye'nin birçok illerinde başlayan yangınlar yerleşim yerlerine sıçradı. Günlerdir devam eden yangınlarla mücadele sürüyor. Antalya'daki yangın bölgesinde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya'da ortak basın toplantısı düzenliyor. 
Pakdemirli'nin açıklamaları şöyle:
Şu anda aktif olan tüm yangınlarımızda iyiye doğru bir gidiş var. 'Kontrol altında' demediğimiz sürece yangınlarla ilgilenmeye ve açıklama yapmaya devam ediyoruz. Bugün sabah itibarıyla birkaç yangınımızla ilgili kontrol altına almayı umuyorduk ancak şu anda iyiye gitmekle beraber bunlar için de kontrol altına alındı diyemiyoruz.Yangınların sebebiyle ilgili adli merciler, kolluk kuvvetleri araştırmalarını sürdürüyor. Önemli bulgulara rastlandığında açıklama yapılır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı