Son Dakika! Sarıyer'deki kiliseye saldıran 2 kişi yakalandı

Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne saat 11.40'ta Pazar ayini sırasında bir kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili 2 kişi yakalandı.

GÜNDEM 28.01.2024, 23:10
2
Son Dakika! Sarıyer'deki kiliseye saldıran 2 kişi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne Pazar ayininde iki maskeli kişinin saldırısı sonucu bir kişinin ölümüne neden olan olayın faillerinin yakalandığını açıkladı.
Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesinde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır.❗️Failleri tespit edip yakalayan İstanbul Emniyetimizi ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum.Hayatını kaybeden vatandaşımızın…

"Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesinde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır. Failleri tespit edip yakalayan İstanbul Emniyetimizi ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Hayatını kaybeden vatandaşımızın ailesine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyorum."
Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesinde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır.❗️Failleri tespit edip yakalayan İstanbul Emniyetimizi ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum.Hayatını kaybeden vatandaşımızın… pushfn('ads'); — Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) January 28, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı