Teleferik kazasında hayatını kaybeden avukat Gümüş'ün cenazesi toprağa verildi

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında hayatını kaybeden avukat Memiş Enes Gümüş, Aydın'da defnedildi.

GÜNDEM 13.04.2024, 20:10
5
Teleferik kazasında hayatını kaybeden avukat Gümüş'ün cenazesi toprağa verildi
Antalya'daki teleferik kazasında hayata gözlerini yuman avukat Memiş Enes Gümüş (54), memleketi Aydın'ın Söke ilçesinde toprağa verildi.

Yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Gümüş'ün cenazesi, Aydın'ın Söke ilçesindeki Bağarası Mahallesi'ndeki evine getirildi. Gümüş'ün cenazesi, helallik alındıktan sonra Karatlı Mahallesi Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazını Gümüş'ün imam olan teyzesinin oğlu Yakup Gümüş kıldırdı.
Cenazeye, Gümüş'ün ağabeyi Üzeyir Gümüş'ün de aralarında bulunduğu yakınları, arkadaşları ve komşuları ile Söke Belediye Başkanvekili Fuat Evren Gül, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı da katıldı.

Gümüş'ün ağabeyi Üzeyir Gümüş, mahallede kurulan taziye çadırında yaptığı açıklamada, kardeşiyle en son bayramın birinci günü sabah görüştüklerini ve bayramlaştıklarını söyledi.
Kardeşiyle bir daha görüşemediğini anlatan Gümüş, "Kazayı da akşamüzeri öğrendik. 'Bayramın mübarek olsun.' dedi. Bende 'Sağ ol.' dedim. Köydeydim 'Bağarası'na ineceğim.' dedim. 'Görüşürüz.' dedim. 'Yok görüşemeyiz ben Antalya'dayım.' dedi. Ben de 'Hayırlı gezmeler.' dedim. Bir daha da görüşemedik." dedi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Tünektepe Teleferik Tesisi'nde dün direklerden birinin devrilerek çarptığı kabinin parçalanması sonucu düşen Memiş Enes Gümüş hayatını kaybetti.
Aynı kabinde bulunan aralarında eşi Kezban, çocukları Lütfullah (17) ve Fatih Gümüş'ün (14) de bulunduğu 7 kişi hastaneye kaldırıldı.
Teleferik sisteminin durması nedeniyle asılı kalan kabinlerdeki 174 kişi tahliye edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı