Türkiye Kupası'nda şampiyonluk ödülü belli oldu! Beşiktaş ile Trabzonspor ne kadar para kazanacak?

Ziraat Türkiye Kupas'nda büyük final geldi çattı. Beşiktaş ile Trabzonspor, bugün karşılaşacak. Peki Türkiye Kupası'nda şampiyonluk ödülü ne kadar, Türkiye Kupası'nı kazanan takım ne kadar para kazanacak? İşte detaylar.

SPOR 23.05.2024, 10:55
2
Türkiye Kupası'nda şampiyonluk ödülü belli oldu! Beşiktaş ile Trabzonspor ne kadar para kazanacak?
Avrupa futbolunda 2023-2024 sezonu son haftasını yaşıyor.  Süper lig'de şampiyonluk mücadelesi 38. ve son haftaya kalırken futbolseverler büyük bir heyecan yaşayacak.
Ziraat Türkiye Kupası'na da finale gelinirken Beşiktaş ile Trabzonspor bugün finale kozlarını paylaşacak. Dev maç öncesi her iki ekip de hazırlıklarını tamamlarken maçı beklemeye geçti.
Süper Lig'de bu sezonu hedeflerinden çok uzakta geçiren Beşiktaş ve Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek taraftarını mutlu etmek istiyor.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Trabzonspor'un mücadele edeceği final maçı bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20:45'te başlayacak.
Bir diğer yandan da Türkiye Kupası şampiyonunun alacağı para ödülü Türk futbolseverler tarafından merak ediliyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren ekip, 1 milyon 500 bin dolarlık (Yaklaşık 48.3 milyon TL) parayı kasasına koymuş olacak.
Türkiye Kupası finalisti ise 900 bin dolar (Yaklaşık 29 milyon TL) kazanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan takım UEFA Avrupa Ligi bileti alacak. Söz konusu takım UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan katılacak ve bu aşamayı geçmesi halinde adını gruplara yazdıracak.

Ziraat Türkiye Kupası'nı Trabzonspor'un kazanması halinde Süper Lig'i 4. sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi'ne, Süper Lig'i 5. bitiren takım ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne gidecek.

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı kazanır ve ligi 4. sırada bitirirse Süper Lig'i 5. bitiren takım ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne gidecek.
Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı kazanır ve ligi 5. veya 6. sırada bitirirse Süper Lig'i 4. sırada bitiren takım UEFA Avrupa Konferans Ligi biletini alacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Haziran 2024
İmsak 03:26
Güneş 05:12
Öğle 12:44
İkindi 16:36
Akşam 20:07
Yatsı 21:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı