Ümmete ses olan yayın kuruluşumuz

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve beraberindeki heyet Millî Gazete’ye 50’nci yıl dönümü vesilesiyle tebrik ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 13.01.2022, 07:50
2
Ümmete ses olan yayın kuruluşumuz
Millî Gazete’nin 50’nci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tebrik ziyaretinde bulunan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ile il yönetimi gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Müdürü Ömer Yüksel Özek ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ile görüştü. Millî Gazete Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette gazetemiz çalışanlarına hediye takdim eden Yazıcı, gazetemiz hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu. 

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Millî Gazete’miz, Türk yayıncılık tarihine adını altın harflerle işlemiş bir gazetemiz. Bugüne kadarki duruşunu sürdürmesi noktasında emek sahibi olan tüm emektarlara şükranlarımız. Özellikle son günlerde tek sesliliğin oluşması için bir baskı ortamı var maalesef. Ancak Millî Gazete; fikri, düşüncesi, yaklaşımı ne olursa olsun herkesin yanında olan bir kurum. Belli bir görüşü, bir zihniyeti merkeze alan Millî Gazete, böylelikle Türkiye’nin, dünyanın gerçek problemlerini ve değişmeyen tek gündem olan hak-batıl mücadelesi içeresindeki yayıncılık anlayışını takdir ediyoruz. Millî Gazete, millete, ümmete ses olan yayın kuruluşumuz. Cenab-ı Hak aynı ilkeler doğrultusunda varlığını nice 50 yıllar boyunca devam ettirmeyi nasip etsin. Bugün 50’nci yıldönümü vesilesiyle geldik ve hem çalışma ekibine, hem yönetime hayırlı olsun temennimizi ilettik” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı