Son Dakika

Uşak'ta zehirlenme şüphesi ile 19 işçi tedavi altına alındı!

Uşak'ta bir iplik fabrikasında çalışan 19 işçi, halsizlik ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alınan işçilerin durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

ASAYİŞ 30.04.2024, 08:30
1
Uşak'ta zehirlenme şüphesi ile 19 işçi tedavi altına alındı!
Olay, Uşak'a bağlı olan Sarayaltı Mahallesi'nde iplik üreten fabrikasında meydana geldi.
Alınan bilgilere göre, iplik üreten fabrikada çalışan işçilerden bazıları halsizlik ve mide bulantısı şikayetiyle Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Fabrikada çalışan 33 işçiden 19'u hastanede tedavi altına alındı.
İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
İplik fabrikasında 19 işçinin zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılması olayında AFAD ekipleri de harekete geçti. Olayın meydana geldiği fabrikada incelemeler başlatan ekipler, fabrikada kullanılan bazı malzemelerden kaynaklı kimyasal bir zehirlenme olabileceği belirledi.
Uşak Valisi Turan Ergün konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hastaneye kaldırılan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğunu, tedbir amacıyla müşahede altında tutulduklarını söyledi.
Fabrikanın çalışmasını durdurduğunu, son yapılan ölçümde herhangi bir gaz yüksekliğine rastlanmadığını belirten Ergün, AFAD ekiplerince ölçümlerin sabaha kadar devam edeceğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 21 Mayıs 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:20
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:51
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı