Son Dakika

Van'da meydana gelen kar yağışı muhteşem manzaralar oluşturdu!

Van'da kar yağışı sonrası karlar altında kalan tarihi ve doğal güzellikler kartpostallık görüntüler oluşturdu.

AİLE 13.02.2024, 12:00
1
Van'da meydana gelen kar yağışı muhteşem manzaralar oluşturdu!
Van, birçok tarihi eseriyle adeta bir açık hava müzesini andırıyor. Bu tarihi eserler, kar yağışı sonrası ortaya çıkan beyaz örtüyle birleşerek görenleri mest eden manzaralar oluşturdu.
Van Kalesi: Urartu Krallığı tarafından inşa edilen ve Van Gölü'nü tepeden gören Van Kalesi, kar manzarasıyla büyüleyici bir görünüme bürünüyor. 1800 metre uzunluğunda, 120 metre genişliğinde ve 80 metre yüksekliğindeki kale, karlarla kaplı haliyle adeta bir kartpostaldan fırlamış gibi görünüyor.
Süleyman Han Camii: Van'ın merkezine yakın bir konumda bulunan Süleyman Han Camii, 16. yüzyılda Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılmış. Tarihi caminin karla kaplı avlusu ve minareleri, kış mevsiminin en güzel fotoğraflarından birini oluşturuyor.
Akdamar Adası: Van Gölü'nün en büyük adası olan Akdamar Adası, üzerinde bulunan tarihi Ermeni kilisesi ile turistlerin ilgisini çekiyor. Kış mevsiminde karlarla kaplı ada, kartpostallık görüntüler oluşturuyor. Adanın batı ucundaki 80 metre yüksekliğindeki kayalıklar da karla kaplı haliyle oldukça etkileyici bir görünüme sahip.
Van'ın tarihi eserlerinin kar yağışı sonrası ortaya çıkardığı bu büyüleyici manzaralar, fotoğraf severler ve kış manzarası tutkunları için eşsiz bir deneyim sunuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı