Volkan Demirel'e Beşiktaş maçında şok

Fatih Karagümrük’ün hocası Volkan Demirel, maç sırasında saha kenarından hakem Halil Umut Meler’e yaptığı yoğun itiraz ve tepkilerin ardından atıldı.

SPOR 19.01.2022, 00:15
9
Volkan Demirel'e Beşiktaş maçında şok
Süper Lig 'in 22. haftasında konuk ettiği  Beşiktaş 'a 1-0 mağlup olan Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel, maçın son anlarında kırmızı kart gördü.
Demirel, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yaptığı itirazlar nedeniyle 29. ve 90+2. dakikalarda gördüğü sarı kartlarla oyun dışında kaldı.
Volkan Demirel, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü. PFDK'dan alacağı cezaya göre bir süre takımını yalnız bırakabilir ve en az 1 maç olmayacak olan genç teknik adam, cumartesi günü oynanacak Adana Demirspor maçında takımının başında olamayacak.
Volkan Demirel yönetimindeki Fatih Karagümrük, Farioli'nin ayrılığı sonrası göreve gelmesi sonrasında 6 maçta, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.
Maç öncesi ne dedi?
 Demirel, “Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Çok saygı duyuyoruz. Çalışmalarımızı yaptık. Güzel bir futbol olacağını düşünüyorum. İnşallah izleyenler keyifli bir maç izler. Eksiklikler önemli ama sahaya 11 kişiyle çıkıyoruz. Yerine oynayacak oyuncular da elinden geleni yapacaklardır. Pesic’in biraz ağrısı vardı, son ana kadar bekledik. Ağrısı olduğunu söyleyince zorlamadık. Kulübede, ihtiyacımız olursa belki kullanabiliriz” ifadelerini

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı