Son Dakika

Yılmaz Özdil haykırdı! İYİ Parti ve CHP'ye o mesajı verdi..

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla siyasi partilerin büyükşehirlerde göstereceği adaylar da merak konusu oldu. Gazeteci Yılmaz Özdil, İzmir için dikkat çeken bir paylaşımda bulundu

GÜNDEM 06.12.2023, 08:50
1
Yılmaz Özdil haykırdı! İYİ Parti ve CHP'ye o mesajı verdi..
Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimlerine son 4 aydan az bir süre kala, büyükşehirlerde siyasi partilerin aday göstereceği isimler merakla bekleniyor.
İYİ Parti'nin CHP'nin 'iş birliği' teklifini reddetmesi sonrasında, gözler bir kez daha İzmir'e çevrildi. Gazeteci ve yazar Yılmaz Özdil de bu bağlamda yaptığı sosyal medya paylaşımıyla İzmir'deki dikkat çeken gelişmelere vurgu yaptı.
Özdil, İstanbul ve Ankara'daki yerel seçimlerle öne çıkan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerine atıfta bulunarak, İzmir'deki önemli değişime dikkat çekti.
Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Herkes yerel seçim için doğal olarak İstanbul ve Ankara’ya odaklanıyor, oysa, çantada keklik görülen İzmir’de ilk kez ruh parçalanması var, haykırarak uyarıyorum, çok çok çok özen göstermek gerekiyor" ifadeleriyle İzmir'e olan hassasiyetin altını çizdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı