2024 Ford Focus fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi

Yıllardır popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeyen Ford Focus pek çok sürücünün favorisi olmayı sürdürüyor. Malzeme kalitesi, bagaj hacmi, yüksek sürüş özellikleri sayesinde modası asla geçmeyen bu model yolları konforlu bir şekilde geçmeyi isteyenlerin ilk seçeneği. Ford Focus’un özelliklerine yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

GÜNDEM 04.05.2024, 19:35
3
2024 Ford Focus fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi
Kişiselleştirilmiş yeni Ford Focus sürüş deneyimini iyi bir noktada yaşatmasından dolayı yoğun ilgi görüyor. Yeni nesil SYNC 4 teknolojisini bünyesinde barındıran Ford Focus gelişmiş özellikleri ile bir araçtan istenen her şeyi sağlıyor. Sürücüye kolay bir kullanım sağlayan yapıya sahip olması hanesine artı yazdırıyor.
Önceki nesillere kıyasla dikkat çekici bir ön tasarıma sahip olan Ford Focus ön tamponu ve ızgara tasarımı ile farklı bir noktada duruyor. Aile arabası özelliğine sahip olmasına rağmen sahip olduğu keskin hatlar modele lüks bir görünüm kazandırıyor.
Sürücü koltuğunun mükemmel bir şekilde konumlandırılması sürücülere yolda büyük bir konfor sunuyor. Aracın içindeki dokunmatik ekran eğlence sistemi sunmanın yanı sıra klima kontrol panelinin de kullanılmasını sağlıyor.
Ford Focus aracının teknik özelliklerine aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.
Genel:
Performans:
Motor:
Ford Focus modelinin ortalama yakıt miktarı 6,6 litredir. Ford Focus modeli araçların yakıt tüketim özellikleri aşağıdaki gibidir:
Ford Focus geniş bir yelpazede bulunan donanım seçenekleri ile alıcısıyla buluşuyor. Hibrit model olan Ford Focus’un fiyatlarının diğer araçlara kıyasla çok daha uygun olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ford Focus sıfır KM fiyat listesi Nisan 2024 ayı itibarı ile şu şekildedir:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:49
Yatsı 21:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı