Son Dakika

AGD Başkanı Salih Turhan'dan Emre Belözoğlu'na Gazze teşekkürü

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Gazze'de Siyonist İsrail'in yaptığı soykırım üzerinden yaptığı açıklamadan ötürü tebrik etti.

GÜNDEM 06.05.2024, 20:40
2
AGD Başkanı Salih Turhan'dan Emre Belözoğlu'na Gazze teşekkürü
Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Gazze'de Siyonist İsrail'in yaptığı soykırım üzerinden İslam dünyasının içinde bulunduğu duruma dair yaptığı değerlendirmeden dolayı tebrik etti.
Sosyal medya hesabından Emre Belözoğlu'na teşekkür eden Turhan, "Teşekkürler Emre Belözoğlu. Tek Çare; İslam Birliği" dedi.

Emre Belözoğlu, Filistin'deki İsrail zulmü için şu ifadeleri kullanmıştı:

Teşekkürler Emre Belözoğlu ?Tek Çare; İslam Birliği ? pic.twitter.com/aj63XMaiM9
— Salih TURHAN (@AGDSalihTURHAN) May 6, 2024

"Ben Filistin'de Gazze'de yapılan insanlık suçunun dayanılacak noktasının kalmadığını düşünüyorum. İslam aleminin bu dağınıklığının, Müslüman aleminin bu dağınıklığının çok büyük bir fotoğrafı. Orada olanlara hiçbir cevap veremeyen, hiçbir aksiyon alamayan bir İslam alemi var. Bence biz kendimize bakmalıyız. Oradaki insanların çektiği acılar bize bir-iki damla gözyaşı olarak geliyor ama İslam alemi kendi haline acımalı ve kendi halimize acımalıyız. Bu kadar dağılmışlık var. Ve hiçbir toplumuna dünyanın hiçbir yerinde bu kadar zulüm edilemez ve bu kadar uzun süreli zulmedilemez. Ki dünyada milyarlarca Müslüman var ona rağmen yapılıyor. Buna sadece ses çıkararak lafla karşılık vererek, 'İsrail sen teröristsin' diyerek olmaz."
Teşekkürler Emre Belözoğlu ?Tek Çare; İslam Birliği ? pic.twitter.com/aj63XMaiM9 pushfn('ads'); — Salih TURHAN (@AGDSalihTURHAN) May 6, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:43
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:50
Yatsı 21:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı