Cansuyu Derneği kurbana hazır

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleştireceği organizasyona yönelik toplantısını dernek genel merkezinde gerçekleştirdi. Kurban görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Kurban Bayramı’nda gidilecek ülkelerde gerçekleştirilecek organizasyon ve çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

GÜNDEM 01.05.2024, 04:35
1
Cansuyu Derneği kurbana hazır
Cansuyu Derneği, 2024 Kurban Organizasyonu kapsamında görev yapacak gönüllü görevlileri ile Ankara’da dernek genel merkezinde bir araya geldi. Derneğin dış ilişkiler biriminin ev sahipliğinde gerçekleşen Kurban Organizasyonu toplantısında, yapılan ön hazırlık süreçleri sonrası ihtiyaç aciliyetlerine göre belirlenen çalışma ve kesim bölgelerinde görev yapacak olan ekip başları, kameramanlar, yardımcı görevliler toplantıda tam kadro hazır bulundu.
Gerçekleştirilen toplantıda, yaklaşan Kurban Bayramı organizasyonuna ilişkin görev yapacak olan isimlere, dış ilişkiler, tanıtım ve medya, muhasebe, ilk yardım birimleri tarafından sunumlar gerçekleştirildi. Organizasyon toplantısında Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, dış ilişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yaşar, yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Cansuyu Derneği 2024 Kurban Organizasyonu Görevlileri Eğitim Toplantısı’nda konuşan Genel Başkan Mustafa Köylü, derneğin bu sene 19’ıncu kurban organizasyonunu gerçekleştireceğinin altını çizerek, ilk dönemden bugüne kadar milletimizin destekleriyle her sene önemli oranda büyüme kaydederek çalışmaların katlanarak geldiğini ifade etti. Köylü, “Milletimizin bağışlarıyla verdiği desteğin arkasında, disiplinli bir çalışma, fedakârlık, özveri, alın teri, gayret, samimiyet ve artık bir marka haline gelen Cansuyu hassasiyeti var” dedi.
Söz konusu önemli çalışmalarda gönüllü görevlilerin önemine değinen Köylü, sahada ortaya konulan organizasyona dikkat çekerek, “Sizlerin sahada ortaya koyduğu organizasyon gayretleri, kurban konusunda İslami kaidelere olan dikkatiniz, kesim süreçlerindeki çabalarınız, dağıtımlarınız, süreçleri kamera çekimleri ile tamamlayıp bağışçılarına süreçleri ulaştırmamıza vesile olmanız, bölgelerdeki insanlarla kurduğunuz samimi ilişkiler gücümüze güç katıyor. Biz Cansuyu Derneği olarak bir gönüllülük hareketiyiz. Bu sene yapılacak olan kurban çalışmalarında Türkiye ve Gazze başta olmak üzere, Filistin kampları, Bangladeş-Arakan kampları, Afrika ve Asya kıtasının belirlenen ülkelerinde bağışçılarının kurban emanetlerini gerçek muhtaçlara ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 22 Mayıs 2024
İmsak 03:41
Güneş 05:19
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:52
Yatsı 21:23
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı