Son Dakika

Fatih Terim, Panathinaikos ayrılığı sonrası konuştu: "Yenilgiler yetim!"

Yunanistan Ligi ekibi Panathinaikos'tan ayrılan Fatih Terim, Yunan basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

SPOR 21.05.2024, 10:45
Fatih Terim, Panathinaikos ayrılığı sonrası konuştu:
Yunanistan Ligi ekibi Panathinaikos ile şampiyonluğa ulaşamayan ve geçtiğimiz günlerde takım ile ilişiği kesilen Fatih Terim, ayrılığına dair Yunan basınına konuştu.
Katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Panathinaikos ile yaşadığı günler hakkında konuştu ve şunları kaydetti:
"Nerede olursam olayım bana saygı ve sevgi gösterdikleri için Yunan halkına çok teşekkür ediyorum. Panathinaikoslu olmayan taraftarlardan bile saygı ve sevgi gördüğüm için gerçekten mutluyum." ifadelerini kullandı.

"Yunanistan'da zaferin binlerce babası var ancak yenilgiler yetim." şeklinde bir ifadeniz var. Neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki soruya cevap veren Fatih Terim, "Türkiye'de de durum aşağı yukarı aynı. Her zaman söylemişimdir. Gelen oyuncuları karşılamak yerine giderken uğurlamak daha önemli. Gereksiz kalabalık da olmasın zaten. Gereksiz kalabalık yerine az ama samimi sevgi daha iyidir." şeklinde konuştu.
Panathinaikos'un başında 26 resmi maça çıkan Fatih Terim, bu maçlarda 14 galibiyet 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 03 Haziran 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:13
Öğle 12:42
İkindi 16:33
Akşam 20:01
Yatsı 21:36
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı