Feyyaz Uçar'dan maç sonu tepki: ''Ayar vermesinler''

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından konuştu.

SPOR 04.05.2024, 08:35
2
Feyyaz Uçar'dan maç sonu tepki: ''Ayar vermesinler''
Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar, siyah-beyazlıların Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. 
Feyyaz Uçar, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söylerken, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşı öncesinde de dikkat çekici ifadeler kullandı.
Takımın performansından memnun olduklarını söyleyen Uçar "Hak ettiğimiz bir galibiyet. Oyuncularımızın, oyunundan son derece memnunuz. Son dakikaya kadar bırakmadılar. Skora isyan ettiler. Neticede de son dakika golüyle galibiyeti kazandılar. Teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyoruz" dedi.
Yaşanan penaltı pozisyonu hakkında da yorumda bulunan Feyyaz Uçar, "Oyuncularımızın emeklerinin yine bugün yanlış düdüklerle göz ardı edildiğini görüyoruz. Bize göre 2 tane penaltı pozisyonu var. Tartışılacak, yorumlanacak pozisyonlar. Bize göre, özellikle ilk pozisyonda penaltı olduğunu düşünüyoruz. Salı günü çok önemli bir maça çıkacağız. O maçtan önce kimse bize ayar vermeye kalkmasın'' ifadelerini kullandı.
Feyyaz Uçar sözlerini "Beşiktaş büyük bir camiadır. Bu insanları üzmemek lazım. Kendi siyasi çıkarları için, Beşiktaşımıza kimse ayar vermeye kalkmasın. Bütün taraftarımızı salı günkü maça bekliyoruz. Beşiktaş'ın birlik olduğunda neler olduğunu bütün ülkenin görmesini istiyoruz. Sezonun maçı, onlara gerçekten ihtiyacımız var. Ben onların sayyesinde birçok maç kazandım. Yine tekerrürünü bekliyoruz'' ifadeleriyle bitirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:49
Yatsı 21:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı