Galatasaray'a 10 numara önerisi: "Mertens'in yerine alın"

Spor yorumcusu Önder Özen, Galatasaray'a transfer önerisinde bulunarak "Galatasaray takımına Marco Reus olabilir. Hücumun her yerinde kullanabilirsiniz. Özellikle Dries Mertens'in yerini alabilir." dedi.

SPOR 10.05.2024, 09:40
1
Galatasaray'a 10 numara önerisi:
Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.
Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray'ın çok transfer yapması gerektiğini doğru bulmuyorum. Kale zaten tamam. Bir sağ bek ihtiyacı var. Bu oyuncu çabuk, çevik ve atletik olması gerekiyor. Stoper rotasyonu tamamdır. Orta sahada Lucas Torreira ve Kerem Demirbay da götürür. 10 numarada Dries Mertens'e alternatif ve iki kanattan birine golcü özellikle bir oyuncu lazım. Tüm bunların dışında belki sol bek ihtiyacı da olabilir. Sonuç olarak bence Galatasaray'ın aman aman transfere ihtiyaçları yok.

Galatasaray'da UEFA Kupası'nı kazanan takım, 4 yıl üst üste aynı kadroyla oynadı. Yani takımın iskeleti, starları ve en çok etki eden oyuncuları belliydi. Gelenler gidenler oluyordu ancak kemik kadro değişmiyordu. Bir oyun oluşmuştu, bugünkü Galatasaray da böyle.

Galatasaray takımına Marco Reus olabilir. Hücumun her yerinde kullanabilirsiniz. Özellikle Dries Mertens'in yerini alabilir. Ancak Sergio Ramos ve Luka Modric gibi oyuncular yaşı hem çok ilerlemiş hem de çok fazla maaş isteyecek oyuncular. Reus'un yaş olarak onlara göre yine daha gideri var. Temmuz ve Haziran şampiyonu olmaya gerek yok. Abdülkerim Bardakcı, Victor Nelsson ve Davinson Sanchez'in olduğu yere Sergio Ramos girmemeli. Luka Modric de zaten son demlerinde."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:20
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:51
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı