Karamollaoğlu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye'yi ziyaret etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye'yi ziyaret etti.

GÜNDEM 02.05.2024, 22:25
2
Karamollaoğlu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye'yi ziyaret etti
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye bir araya geldi. 
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve il yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Filistin ve Gazze'deki son gelişmeler ele alındı.
Karamollaoğlu ve Haniyye'nin bir araya geldiği ziyaretle ilgili sosyal medya hesabında açıklama yapan Yazıcı, şu ifadeleri kullandı:


Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu ile beraber Filistin Direnişinin lideri, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye’yi ziyaret ettik. Özgür Kudüs’te, Özgür Gazze’de ve Özgür Filistin’de buluşana dek Filistin direnişinin yanında olacağız! pic.twitter.com/DT3AJDqnkL
— Ömer Faruk YAZICI (@omerfarukyaz) May 2, 2024

"Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu ile beraber Filistin Direnişinin lideri, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye’yi ziyaret ettik. Özgür Kudüs’te, Özgür Gazze’de ve Özgür Filistin’de buluşana dek Filistin direnişinin yanında olacağız!"
Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu ile beraber Filistin Direnişinin lideri, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye’yi ziyaret ettik. Özgür Kudüs’te, Özgür Gazze’de ve Özgür Filistin’de buluşana dek Filistin direnişinin yanında olacağız! pic.twitter.com/DT3AJDqnkL pushfn('ads'); — Ömer Faruk YAZICI (@omerfarukyaz) May 2, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı