Mustafa Altuğ Atalay kimdir?

Mustafa Altuğ Atalay, TAGEM Genel Müdürlüğüne getirildi. Peki Mustafa Altuğ Atalay kimdir? İşte merak edilenler.

GÜNDEM 04.05.2024, 10:05
3
Mustafa Altuğ Atalay kimdir?
Mustafa Altuğ Atalay, Tarım ve Orman Bakanlığının önemli merkez birimlerinden olan TAGEM ve Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Atama kararı sonrası Mustafa Altuğ Atalay'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Mustafa Altuğ Atalay kimdir? Mustafa Altuğ Atalay nerelidir? Mustafa Altuğ Atalay kaç yaşında? İşte Mustafa Altuğ Atalay hakkında merak edilenler.

Mustafa Altuğ Atalay, 1972 senesinde Kütahya’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Kütahya'da başlayan Atalay, ilk, orta ve lise öğrenimini orda tamamlandı. Yüksek öğrenimini Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri alanında yaptı. 
Mustafa Altuğ Atalay askerlik görevi sonrası 2002 yılında Tarım Bakanlığına geçiş yaptı, Kütahya Tarım il müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, İl Müdür Yardımcılığı ve İl Müdürlüğü yaptıktan sonra aynı bakanlıkta Ankara’ya görevlendirildi, 2016 yılından bu yana da Tarım ve Orman Bakanlığında Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir, aynı zamanda Et Süt Kurumu Yönetim Kurulu üyesi olan Dr. M. Altuğ Atalay iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Son olarak Mustafa Altuğ Atalay, TAGEM Genel Müdürlüğü görevine getirildi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:49
Yatsı 21:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı