Sağlam ve estetik: İşte Toyota Corolla Hatchback fiyatları

2024 Toyota Corolla Hatchback, hem teknik özellikleri hem de tasarımları ile ön plana çıkıyor. Japon teknolojisi sevenler için 2024 model Corolla Hatchback fiyatlarını ve özelliklerini inceledik. Ayrıca bu haberde Corolla Hatchback ne kadar yakıyor sorusuna da cevap bulabilirsiniz.

GÜNDEM 04.05.2024, 16:20
1
Sağlam ve estetik: İşte Toyota Corolla Hatchback fiyatları
Toyota, teknik özellikleri ile öne çıkan birçok fırsat yaratmıştır. Her bir modeli özenle belirlenir ve kullanıcıların işlerini kolaylaştırmaya odaklanır. Teknik özelliklere bakıldığı zaman 313 litrelik bagaj kapasitesi ve 43 litrelik yakıt hacmi bulunur. Manyetik tip elektrik motoruna sahip olan bu model, günümüzün en verimli araçları arasındadır.
Sürdürülebilir seçenekler arasında yer alması, Toyota’nın kendi marka imajı ile yarattığı özellikler arasındadır. Sürdürülebilir araba modellerini kullanarak çevreye daha duyarlı bir yaklaşım ile tercihlerini yönlendirmek isteyenler, Toyota Corolla Hatchback’i tercih edebilir.
Toyota tarafından birçok farklı özellik ile üretilen bu model, yeni nesil teknolojiye ev sahipliği yapmaktadır. Modelin özellikleri şu şekilde, gruplara ayrılarak açıklanabilir:
Araç İçi Donanım: Araç içi donanım özellikleri geliştirilen bu modelde her zaman daha fazlasına ve her zaman daha iyisine ulaşılır. Uzaktan sesli komut özelliğiyle kullanılabilen dijital ekranı mesajlara ve aramalara daha kolay ulaşabilmesini sağlar. Bir yandan navigasyon kullanılırken bir yandan da dijital ekrandaki özel donanımlar aynı anda kullanılabilir.
Renk: Bu modelin rengi hazırlanırken birçok farklı renk tercih edilmiştir. Kar beyazına eşlik eden galaksi, metalik gri, kristal gümüş, parlak gümüş, siyah, egzotik kırmızı, moka kahverengisi, güz bronzu, safir mavisi ve Neptün mavisi bulunur. Kullanıcılar kendi zevklerine göre belirlenen bu 11 farklı renkten herhangi birini tercih edebilirler.
Dış Tasarım: Özel renklere, jantlara ve tasarıma sahip olan bu model, prestijli ve profesyonel bir görünüm çizer. Aracın parlak renklerine eşlik eden özel tasarımı daha şık, modern ve dinamik bir görünüm için özel olarak hazırlanmıştır.
Konfor: Sürücünün konforunu odaklanan ve bu esnada yolcuları da düşünen bu model özel koltuklara sahip elektrikli koltuklara bel desteği, ısıtma ve yön değiştirme gibi seçenekler eşlik ediyor. Otomatik klima gibi özelliklerin bulunması, aracın üst cama sahip olması, camların daha kolay kullanılabilmesi ve geniş koltuk özelliği konforu üst düzey bir seviyeye çıkarıyor.
Teknoloji: Sürücü ve yolcu güvenliğini üst düzeye çıkarmaya odaklanan modelin birçok farklı sistemi vardır. Ön çarpışma önleyici sistemine eşlik eden akıllı şerit takip sistemi, proaktif sürüş desteği, acil durum, sürüş durdurma sistemi ve bunlara benzer birçok farklı sistem entegre edilmiştir.
1.8 L hibrit 140 HP’lik kapasiteye sahip olan 4x2 çekiş özelliği bulunan Corolla Hatchback, verimli yakıt tüketimine odaklanır. 1.8 litrelik hibrit motor kapasitesine sahip olan Toyota Corolla Hatchback, CO2 salınımını da dengelemiştir. Düşük yakıt kullanımı yaparken yeni nesil teknolojiyi yoğun miktarda kullanır.
Yakıt verimliliği ile öne çıkan model, yapılan WLTP ölçümlerine dayanarak ortalama yakıt miktarını söylemektedir. Sürücüler her 100 km’lik yolculukta ortalama 4.5 litrelik yakıt tüketimi ile karşılaşırlar. Beşinci jenerasyona sahip olan bu model, yakıt tüketimini her zaman minimum seviyede tutmaktadır.
Toyota Corolla Hatchback, hibrit bir modeldir ve 2024 fiyatları sıfır kilometre için belirlenmiştir. Toyota Corolla Hatchback fiyatları şu şekildedir:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:49
Yatsı 21:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı