Suudi Arabistan'ın veliaht prensine suikast! Çok sayıda kraliyet muhafızı öldü

Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman’a suikast düzenlendi. Gerçekleştirilen Bombalı saldırıda çok sayıda kraliyet muhafızının hayatını kaybettiği aktarıldı.

DÜNYA 07.05.2024, 14:05
2
Suudi Arabistan'ın veliaht prensine suikast! Çok sayıda kraliyet muhafızı öldü
İşgalci İsrail'in Gazze'ye saldırıları, İran ile İsrail arasındaki artan gerilim derken Orta doğuda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.  Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman’a suikast düzenlendi. 
Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın konvoyuna yönelik bombalı bir saldırı girişimi gerçekleştirildi. Geçekleştirilen bombalı saldırıyı, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından düzenlenirken, çok sayıda kraliyet muhafızının hayatını kaybettiği, olay yerinde bulunan polislerin ise yaralandığı bildiriliyor.

Hamas'ın Katar ve Mısır aracılığıyla iletilen ateşkes teklifini kabul ettiği bir sırada İsrail'in Gazze'nin Refah şehrine yönelik hava saldırıları başladı. İşgalci İsrail'in bu hamlesi, Hamas'ın kabul ettiği ateşkes anlaşmasını reddetmesi ve bölgede tansiyonu daha da yükseltmesi olarak yorumlandı.
Bu gelişmeler yaşanırken Suudi Arabistan'dan gelen suikast girişimi haberi gündeme bomba gibi düştü.  Veliaht Prens Selman'ın saldırıdan yara almadan kurtulduğu, ancak yaşanan kaosun boyutları hakkında endişeleri artırdığı ifade ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:43
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:50
Yatsı 21:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı