TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Saadet Partisi'ne anayasa ziyareti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ’ı Meclisteki parti grubunda ziyaret etti.

SİYASET 02.05.2024, 17:05
1
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Saadet Partisi'ne anayasa ziyareti
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ’ı Meclisteki parti grubunda ziyaret etti.
Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Kurtulmuş, “Genel çerçeveyi, bu süreçle ilgili görüşlerimizi, özellikle TBMM zemininde anayasa çalışmalarını nasıl ilerletebiliriz ve sonuç alırız, bunlarla ilgili görüşlerimi aktardım. Değerli arkadaşlarımızın da görüşlerini alma fırsatımız oldu. Yapıcı bir görüşme oldu. Önümüzdeki ekim ayı gibi bu işin muhtevasına ilişkin tartışmalara başlanabileceğini görüyorum” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya da verimli bir görüşme olduğunu belirterek, "Yapıcı, olumlu bir görüşme yaptığımızı ve bundan sonra da diğer siyasi partilerle görüşmeleri tamamladıktan sonra usul, yöntem belirleyerek, muhtemelen önümüzdeki ekim ayı gibi, bu işin muhtevasına ilişkin tartışmalara başlanabileceğini görüyorum" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı